Boka om å begynne på skolen

Boka om å begynne på skolen - Helena Bross | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Bross
DIMENSJON
11,2 MB
FILNAVN
Boka om å begynne på skolen.pdf
ISBN
7344182177424

BESKRIVELSE

En perfekt høytlesingsbok om å begynne på skolen.Det er dagen før Isak skal begynne i første klasse. Han sitter hjemme på senga og kjenner hvordan det kiler i magen. Å skulle begynne på skolen er spennende, gøy og skummelt på en gang! Tenk å skulle lære seg å lese og regne. Og tenk å skulle bli kjent med alle de andre i klassen.Det Isak ikke vet, er at de andre i klassen hans er like nervøse og spente: De lurer også på hvordan det skal bli. Da er det flaks at læreren er veldig snill og at de gjør mye gøy på skolen sammen.I Boka om å begynne på skolen lar Helena Bross oss følge en gruppe barn gjennom hele førsteklasse. Vi blir kjent med skolen sånn den er på en helt vanlig hverdag, med ukeplaner, lekser, gymtimer, norsk, matte og morsmålsundervisning.

Å begynne på skolen er en stor begivenhet. De fleste barn gleder seg, men gleden kan også være blandet med spenning eller uro for alt det nye som venter.

klasse. Å begynne på skolen er en stor begivenhet i barnas liv.

RELATERTE BØKER