Kürk mantolu madonna

Kürk mantolu madonna - Sabahattin Ali | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sabahattin Ali
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Kürk mantolu madonna.pdf
ISBN
1665674770271

BESKRIVELSE

En bittersøt kjærlighetshistorie, en verdenssensasjon av en gjenoppdaget klassiker. En tyrkisk McCullers. Tjuetallets Berlin er en metropol som spraker av liv, en by preget av banebrytende kunst, politisk buldring og lugubre kabareter. En ung tyrkisk mann, Raif, kommer til den tyske hovedstaden for å gå i lære så han kan ta over sin fars såpefabrikk i Tyrkia. Men Raif er en følsom drømmer, mer interessert i litteratur og kunst enn av å lære seg et yrke. På et galleri får han se et maleri, av en kvinne han ikke klarer å slutte å tenke på. Når han blir kjent med kunstneren, den viljesterke, selvstendige Maria, blir det et møte for livet. «Madonna i pels» er en bittersøt fortelling om intens kjærlighet, om menneskets ensomhet og om å bli kuet av livet. Romanen ble første gang utgitt i Istanbul i 1943. Lenge var den en vel bevart hemmelighet, men er nå oversatt til en rekke språk.

Ama Zülfü Livaneli (eski eserleri ), Yaşar Kemal, Reşat Nuri'yi size önerebilirim :) Sil. Yanıtlar. Kürk Mantolu Madonna romanı Raif Efendi'nin resimde gördüğü kadın olan Maria Puder ile tanışmasını ve birbirlerine aşık olmalarını konu alır.

Aradan aylar geçtiği halde bir türlü bu tesirden kurtulamadım. Ne zaman kendimle baş başa kalsam, Raif efendinin saf yüzü, biraz dünyadan uzak, buna rağmen bir insana tesadüf Sabahattin Ali'nin başyapıtı Kürk Mantolu Madonna ve hayatı hakkında bilinmesi gerekenler Bugün, yazar ve şair Sabahattin Ali'nin 113.

RELATERTE BØKER