Nissedreperen

Nissedreperen - Sigbjørn Mostue | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigbjørn Mostue
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
Nissedreperen.pdf
ISBN
4537803115950

BESKRIVELSE

Nissedreperen er den gnistrende oppfølgeren til den prisbelønte Gravbøygen våkner.Mens julefreden er i ferd med å senke seg over byen, mottar Eva og Espen mystiske beskjeder fra en ukjent avsender. Samtidig blir det oppdaget et lik av en liten kropp som flyter i kloakken, og byens rotter har begynt å oppføre seg aggressivt og truende. Snart får de vite at den mytiske skikkelsen Nissedreperen er vekket til live, og bare de to kan redde byens nisser som er i ferd med å forsvinne, én etter én.Dette skal vise seg bare å være opptakten til et grufullt mysterium som garantert vil få pulsen din til å dunke og nakkehårene dine til å reise seg! Nissedreperen ble nominert til Brageprisen.

Lagt inn av Beisfjord skole Rottene i byen har begynt å oppføre seg merkelig. Espen og Eva blir fortalt at noen jakter på nisser og må igjen finne frem Edelåpne og hjelpe på den andre siden.

Mens julefreden er i ferd med å senke seg over byen, mottar Eva og Espen mystiske beskjeder fra en ukjent avsender. Samtidig blir det oppdaget et lik av en liten kropp som flyter i kloakken, og byens rotter har begynt å oppføre seg aggressivt og truende. Nissedreperen er den gnistrende oppfølgeren til den prisbelønte "Gravbøygen våkner".Mens julefreden er i ferd med å senke seg over byen, mottar Eva og Espen mystiske beskjeder fra en ukjent avsender. Nissedreperen er den andre boka i triologien Alvetegnet, om Espen og Eva og deres strabaser på den andre siden.

RELATERTE BØKER