Ny i Norge; ordliste norsk-engelsk

Ny i Norge; ordliste norsk-engelsk - Gerd Manne, Gölin Kaurin Nilsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Manne, Gölin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
8,38 MB
FILNAVN
Ny i Norge; ordliste norsk-engelsk.pdf
ISBN
7338071626784

BESKRIVELSE

Ny i Norge er et begynnerverk i norsk som andrespråk, og er et av de mest brukte læreverkene de siste tiårene. Verket er beregnet på voksne innvandrere som følger opplæring på spor 2 og 3. Det dekker nivåene A1 og A2 etter Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere (2012) og leder fram til Norskprøve 2. Ny i Norge består av: Tekstbok Arbeidsbok Lydbok (elev-CD til tekstboka) Øvinger i lytteforståelse (bok og CD) Lærerveiledning Lærer-CD Nettressurs: www.fagbokforlaget.no/nyinorge Ordlister på flere språk

Hold deg oppdatert på hva som egentlig skjer. Nytt Norge - Verden slik den er Ny i Norge - gratis nettressurs.

Nettsiden gir informasjon om rettigheter og plikter, og gir nyttige råd og tips. De gir blant annet informasjon om Norge, helsetjenester, utdanning, arbeid, fritid, bolig, barn og familie, samt Ny i Norge: praktiske opplysninger fra offentlige etater.

RELATERTE BØKER