Over veien

Over veien - Petter Brevik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Brevik
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Over veien.pdf
ISBN
5073042821381

BESKRIVELSE

Over veien er en roman i tre deler. Bokens forteller og hovedperson, en ressurssterk ung mann fra Oslo vest, blir ved fortellingens start diagnostisert med en alvorlig genetisk sykdom, og prøver i møte med familie og venner nokså halvhjertet å rømme fra sin tilstand. Underveis blir han gjenfortalt farens historie - en mann han ikke kjente og som han har arvet sykdommen fra. Over veien er en angstpreget beretning om arv, sykdom og sosialt fall. Samtidig er det noe uutgrunnelig over teksten, et ønske om å sette ord på det språkløse, samt å finne svar på spørsmål som vanskelig lar seg besvare: Finnes det i enkelte tilfeller noe sånt som «skjebne»? Er det mulig å kommunisere det aller innerste? Kan man frigjøre seg fra sin arv for å bli en annen?Romanen er en dødsreise, en ventetid i skjærsilden, og fortellerens språk er nøkternt og industrielt - strippet for berikende adjektiver. Peter Handke er en tydelig innflytelse, men også William Faulkner, Franz Kafka, Stig Sæterbakken og Dante.

Etter å ha vært stengt for trafikk hele helgen, er nå riksvei 15 over Strynefjellet i Innlandet åpen for trafikk. Veien blir ikke åpnet 20. mai, som tidligere antatt.

Gjelder fra: 15.05.2020 14:38 Fv 5442 Matre - Bjordalen (Fossen - Førde bom) Ingen vegmeldinger Fv 5627 Aurlandsfjellet (Kvammadal bom - Vardahaug bom) Fv 5627 Aurlandsfjellet Finn adresser, personer, bedrifter og veibeskrivelser på Gule Sider Kart. Du kan også se skråfoto, gatebilder og flyfoto, samt live trafikkmeldinger. Vegkart Politiet melder at det har gått et snøskred over veg mellom Mefjordbotn og Senjahopen på Senja.

RELATERTE BØKER