Berlinerpoplene

Berlinerpoplene - Anne B. Ragde | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne B. Ragde
DIMENSJON
3,56 MB
FILNAVN
Berlinerpoplene.pdf
ISBN
1720201928848

BESKRIVELSE

Første bok i serien om familien Neshov. Da gamle Anna Neshov en uke før julaften brått får hjerneslag og blir liggende for døden, må hennes tre sønner ta stilling til både sine egne liv og hverandres. Erlend jobber som vindusdekoratør i København, Margido eier et lite begravelsesbyrå, og eldstemann Tor på femtiseks år driver slektsgården på Byneset utenfor Trondheim. Brødrene har ikke hatt kontakt med hverandre på mange år. Berlinerpoplene er en roman om å forsøke å rive over røttene sine, bare for å oppdage at de stikker dypere enn man trodde. Og om plutselig å avdekke røtter man ikke ante fantes.

Bøkene er blitt store bestselgere. «Berlinerpoplene» er en roman om å forsøke å rive over røttene sine, bare for å oppdage at de stikker dypere enn man trodde. Og om plutselig å avdekke røtter man ikke ante fantes.

Og om plutselig å avdekke røtter man ikke ante fantes. Da gamle Anna Neshov en uke før julaften brått får hjerneslag og blir liggende for døden, må hennes tre sønner ta stilling til både sine egne liv og hverandres. TV-serie: Berlinerpoplene av Birgit Bjørgum — sist endret 2014-11-30T16:16:44+02:00 Omtale: Buena Vista Home Entertainment "Berlinerpoplene" er en levende fortelling om den hverdagslige og likevel høyst usedvanlige familien Neshov. Søk etter stiler som inneholder ordet berlinerpoplene.

RELATERTE BØKER