Billedhuggerens datter

Billedhuggerens datter - Tove Jansson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Jansson
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Billedhuggerens datter.pdf
ISBN
9300900747213

BESKRIVELSE

I BILLEDHUGGERENS DATTER tar Tove Jansson oss med inn i sin egen barndomsverden: billedhuggeratelieret til faren, sommerlivet i skjærgården, julen i Helsingfors. Opplevelsenes tindrende friske samtidighet gjør dette til mer enn en vanlig selvbiografi. Det er selve barnets verden som åpner seg for oss. Dessuten vil alle Mummi-kjennere ustanselig kunne glede seg over skikkelser og episoder som de før har møtt i Mummiverdenen-slektskapet er tydelig.

Opplevelsenes tindrende friske samtidighet gjør dette til mer enn en vanlig selvbiografi. Det er selve barnets verden som åpner seg for oss.

Men boka er helt fri for sentimentalitet. Nå er ikke Billedhuggerens datter noen selvbiografi. Den er heller ingen erindringbok der den voksnes avstandsvurdering får råde.

RELATERTE BØKER