Etter sola

Etter sola - Jonas Eika | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Eika
DIMENSJON
10,7 MB
FILNAVN
Etter sola.pdf
ISBN
2196494329750

BESKRIVELSE

Vinneren av Nordisk råds litteraturpris 2019.I 2019 mottok den danske forfatteren og politiske aktivisten Jonas Eika den prestisjefylte Nordisk råds litteraturpris, som den yngste vinneren gjennom tidene.Etter solen består av fem noveller som beveger seg mellom science-fiction og poetisk realisme. Det er en svimlende, forførende og leken lesning som beveger seg i grenselandet mellom virkelighet og fantasi. Novellenes hovedpersoner befinner seg i København, Mexico, Nevada, de lever i en poetisk-dystopisk forestilling av vestlig kapitalisme, der de spekulerer i penger, kropp eller tro, men felles for dem alle er lengselen etter samhørighet.Jonas Eika beveger seg i landskapet til litterære stilister som Roberto Bolaño, William S. Burroughs og Mariana Enriquez. Han representerer samtidig en ny generasjon av forfattere, eksperimentelle i formen, kompromissløse i sitt politiske innhold.

Når alt hydrogenet er brukt opp vil sola bli en rød kjempe, ese voldsomt ut og sluke de innerste planetene i solsystemet, inkludert jorda. Deretter vil sola vil kaste av seg de ytterste lagene til en sky av partikler og energi.

Jorden får stort sett all sin energi fra solen, og hvis den plutselig slukket, ville vi raskt fått alvorlige problemer. Sola Strand Hotel godkjenner disse kortene, og forbeholder seg retten til å reservere et beløp på kortet ditt før innsjekking. Det med liten skrift Barn er velkomne i spa- og velværesenteret fra kl.

RELATERTE BØKER