Falskspill og finter

Falskspill og finter - Mikael Thörnqvist | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikael Thörnqvist
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Falskspill og finter.pdf
ISBN
7549609602174

BESKRIVELSE

Mener treneren alvor? Elverfotball og et lag sammensatt av spillere fra deres eget lag og spillere fra de verste konkurrentene på Källans BK? Alle jentene på laget synes ideen er elendig.Emma begynner å bli lei av å være sammen med Emil og vil gjøre det slutt. Det hun ikke vet, er at Emil kommer til å ta det helt fint. Han gleder seg bare til å trøste seg med en av de beste venninnene hennes.Samtidig får faren til Felicia permisjon fra fengselet og han vil gjerne møte datteren sin. Felicia spør om Emma kan være med. Det har hun ikke lyst til. Må hun stille opp, selv om hun er vettskremt?Ballfølelse er en fotballserie om jentene på et fotballag som kjemper for laget på kamp og trening, og som underveis opplever spennende og utfordrende ting også utenfor banen. Serien kjennetegnes av høy fotballfaglig kvalitet og passer spesielt for jenter mellom 9 og 12 år. Falskspill og finter er den sjette boka i serien. Les alle bøkene i serien Ballfølelse:Bok 1: Fotball og kyssBok 2: Taklinger og tårerBok 3: Fiender og forsvarereBok 4: Driblinger med dødenBok 5: Straffespark og spetakkelBok 6: Falskspill og finter

Passer for: Barn Språk: Norsk Innleser: Charlotte Grundt. Hør utdrag Fra forlagets omtale: Mener ... Falskspill og finter.

Fotball og kyss. Ballfølelse / Mikael Thörnqvist.

RELATERTE BØKER