I Aldriverdens vake

I Aldriverdens vake - Marisha Pessl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marisha Pessl
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
I Aldriverdens vake.pdf
ISBN
7076581254208

BESKRIVELSE

Fem venner. Bare en kan overleve. Hvem velger du? Fem venner gjenforenes et år etter de var ferdig på skolen. Etter en kveld ute unngår de så vidt en kollisjon med en bil på en forlatt vei. Festen fortsetter i det herskapelige huset til en av jentene, mens stormen raser utenfor. Så banker en mann på døra og forteller dem alle at de må velge. En av dem kan leve, resten må dø. Hvem som lever må være et enstemmig valg. Slik begynner deres opphold i ALDRIVERDEN. Marerittet. Intetheten. Tiden spoles tilbake hver dag, og de kommer seg aldri ut av denne dagen eller denne verden om de ikke klarer å enes om hvilken av dem som skal få lov til å gå en ny dag i møte. Men Beatrice har nå en misjon, kan hun bruke dette evigvarende marerittet til å finne ut om kjæresten faktisk ble drept? Og var en av vennene involvert?

Pris kr 262 (spar kr 37). Se flere bøker fra Marisha Pessl. I Aldriverdens vake; Medansvarlig: Saugestad, Vibeke; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Tidsreiser; Døden; Vennskap; Hemmeligheter; År: 2019; Noter: Fem venner, den vakre eliten fra en eksklusiv skole, gjenforenes et år etter eksamen.

Se flere bøker fra Marisha Pessl. I Aldriverdens vake; Medansvarlig: Saugestad, Vibeke; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Tidsreiser; Døden; Vennskap; Hemmeligheter; År: 2019; Noter: Fem venner, den vakre eliten fra en eksklusiv skole, gjenforenes et år etter eksamen. Etter en kveld på byen unngår de så vidt en kollisjon med en bil på en øde veistrekning. Vår pris 209,-.

RELATERTE BØKER