Nådeløse netter

Nådeløse netter - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Nådeløse netter.pdf
ISBN
1132962497436

BESKRIVELSE

Tenk om vi kunne endre historien ...Da Frid Ingulstad søkte i sin egen families historie, fant hun i Jærens bygdebok noe som gjorde et sterkt inntrykk: En av Frids formødre ble på 1600-tallet funnet skyldig i blodskam, dømt til døden og halshugget - fordi hun fikk barn med stefaren sin. Dette ble spiren til serien «Ildkorset». Marine flykter fra Byglandsfjorden og trolldomsanklagene. I Østerrisør får hun tjeneste hos gamle Marius, en pensjonert los. Snart merker Marine at noe mystisk foregår i loshuset om nettene, og fremmede gjester kommer og går. Marine frykter at Marius og losgutten Elling er innblandet i ulovlig kapring av skip, men tør ikke gå til lensmannen med sine mistanker. Han har alt begynt å fatte interesse for losens vakre tjenestejente - og vil gjerne ha henne som stuepike i lensmannshuset.

Vi gjør noe enda verre: Henger dem ut på nettet. Justine Sacco fikk livet ødelagt av en dårlig vits hun publiserte på Twitter.

Mest debattert - Byrådet straffer korona-heltene med bompenger Ekspertene nådeløse etter Rosenborgs omgang: - Det pinligste de noensinne har levert. Rosenborg ble hardt kritisert etter førsteomgangen mot Red Bull Salzburg.

RELATERTE BØKER