Omstreiferen

Omstreiferen - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Omstreiferen.pdf
ISBN
7987480328918

BESKRIVELSE

Signe gjør livet surt for Hugo og Marie på Ringstad gård, og de trekker et sukk av lettelse når hun og Sjur reiser til Kristiania. De to dukker opp på Vøienvolden og truer Elise, men hun lar seg ikke så lett vippe av pinnen. Kristian og kjæresten er sterkt påvirket av de dystre spådommene til predikanten på bedehuset. I et forrykende uvær står plutselig en truende skikkelse i døren til drengestua.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2009 Lengde: 6 t. 18 min.

november 2018 Dette er en kommentar. Søker opplysninger om paret Johan Fredriksen og Kristiana Johansdatter, som i 1856 fikk en datter Clara Christina i Lycksele i Lappland i Sverige. Det står da at de var fra Norge.Clara Christina blir gift i Søndre Land (Oppland) med omstreiferen Elias Fredriksen, og det oppgis da at hun var konf.... Kjøp Omstreiferen fra Norske serier Signe gjør livet surt for Hugo og Marie på Ringstad gård, og de trekker et sukk av lettelse når hun og Sjur reiser til Kristiania.

RELATERTE BØKER