Prosesslære

Prosesslære - Erik Næsset | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Næsset
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Prosesslære.pdf
ISBN
4640463446686

BESKRIVELSE

Prosesslære er et fagområde som vi finner igjen i forskjellige industrigreiner, og særlig i den kjemiske prosessindustrien og i moderne næringsmiddelindustri. I vår tid er produksjonsprosessene svært rasjonelle, og skal vi forstå hvordan de er bygd opp, må vi begynne med produksjonsutstyret og se hvordan det er sammensatt og utformet. De elevene som skal ha undervisning i faget prosesslære, trenger en lærebok som tar for seg de vanligste prinsippene som maskiner og utstyr fungerer etter. Med det som utgangspunkt blir faget mer spennende, og det bløir lettere å forstå hva som foregår i de forskjellige prosessene. Forfatteren har lagt vekt på å lage en slik aktiv bok. Boka er først og fremst egnet for elever på Vg2 matfag, men den er like aktuell og nyttig for andre som skal lære seg det faglige grunnlaget på dette område

Author: Giulia Casella Created Date: 6/28/2019 2:47:20 PM ... Noe kunnskap innen Prosesslære (f. eks.

Jannicke Amundsen har 5 jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Jannicke Amundsens forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Pris: 345,-.

RELATERTE BØKER