Revir

Revir - Marius Ektvedt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marius Ektvedt
DIMENSJON
7,33 MB
FILNAVN
Revir.pdf
ISBN
4088588150779

BESKRIVELSE

Møt en særegen hovedperson, skildret i en debutroman med en helt særegen litterær stemme. Hovedpersonen i "Revir" søker seg stadig lengre vekk fra menneskene og inn i sin egen forestillingsverden. "Revir" handler om hva en slik verden kan romme.

To inn/utganger (litt som et revehi) en ut i Storgata, og en inn i passasjen. Like bak Marc Quinn´s Kate Moss-skulptur. Et revir er et begrenset geografisk område som et dyr, et par med dyr, eller en flokk av dyr betrakter som sitt territorium og derfor forsvarer mot inntrengere av samme art, samme kjønn, eller nært beslektede arter.Hensikten er å sikre tilgangen på føde og retten til å forplante seg.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp revir i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Areal Revir Interiør er meg, Ingrid Habberstad.

RELATERTE BØKER