Salg og markedsføring

Salg og markedsføring - Tomm Johansen, Per Nørgaard | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tomm Johansen, Per Nørgaard
DIMENSJON
4,25 MB
FILNAVN
Salg og markedsføring.pdf
ISBN
4617146186429

BESKRIVELSE

Denne boka dekker læreplanmålene i programfaget salg og markedsføring i programområdet reiseliv på Vg2 i service og samferdsel, bortsett fra målet om webdesign, som er dekket i årets nye verktøyopplæringsbok IT-guiden for Microsoft Office 2007/Windows Vista. Forfatterne har forsøkt å gjøre fremstillingen så enkel og virkelighetsnær som mulig. Språket er tilpasset elevenes nivå, og mange av eksemplene og oppgavene tar utgangspunkt i det virkelige liv. Kapittel 8 «Reservasjonssystemer» er skrevet av Anne Løschbrandt. Til læreverket er det utarbeidet en elektronisk lærerveiledning med løsningsforslag til alle oppgavene. Økonomiforlaget tilbyr også lærebøker til de to andre programfagene i samme programområde; Etablering og drift og Vertskapsrollen.

Her finner du kurs innen markedsføring og salg. Alle bedrifter er avhengige av å kommunisere best mulig med sine kunder.

Vi hjelper deg lage en markedsstrategi som tiltrekker kunder til din bedrift gjennom Google, Facebook og SEO. Fordi salg og synlighet ikke er enkelt.

RELATERTE BØKER