Sanselige rom

Sanselige rom En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,7 MB
FILNAVN
Sanselige rom.pdf
ISBN
4158273117699

BESKRIVELSE

Sanselige rom er en hyllest til skandinaviske hjem. Den er full av vakre bilder og herlige idéer fra de mest kreative skandinaviske interiørbloggerne. Bli med inn i en spennende verden.Gå på oppdagelsesferd i eventyrlige stuer, rustikke kjøkken og sanselige soverom, og la deg inspirere til å skape et personlig og vakkert hjem. Interiørfotograf og stylist Franciska Munck-Johansen er kjent fra bloggen Franciskas Vakre Verden, og blader som Vakre Hjem & Interiør, Interiørmagasinet, Maison etc. står bak boken. Den inneholder et utvalg av de beste artiklene hennes, i tillegg til vakre bilder og inspirerende idéer fra utvalgte interiørbloggere. Sanselige rom er oppfølgeren til suksessbøkene Sanselig sommer og Sanselig jul. Boken er på 200 sider. Den er trykt i flott kvalitet med stivbind og smussomslag og flott kobbertrykk på tittelen.

Vi var imponerte over den ombygde låven. Her er det rustikke elementer, peis, moderne, utsøkt innredning, fine designelementer og storslagne vinduer. Sanselige rom er en hyllest til skandinaviske hjem.

Jeg bor i en liten by litt sør for Oslo med mann, tvillinger, hund og to katter. Sanselige rom er en hyllest til skandinaviske hjem. Den er full av vakre bilder og herlige idéer fra de mest kreative skandinaviske interiørbloggerne.

RELATERTE BØKER