Seks år

Seks år - Harlan Coben | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Seks år.pdf
ISBN
6506419891955

BESKRIVELSE

Seks år har gått siden Jake Fisher så Natalie, sitt livs kjærlighet, gifte seg med Todd. I seks år har han holdt seg unna Natalie, men da han kommer over Todds nekrolog klarer han ikke å holde seg unna begravelsen. Der får han et glimt av Todds kone ... det er bare det at hun ikke er Natalie. Hans perfekte bilde av Natalie begynner å rakne, og han skal komme til å sette sitt eget liv i fare.

Harlan Coben har skrevet 25 romaner på 23 år, og mange av dem har seilt rett inn på bestselgerlistene. Men bare én av de 25 er filmatisert. På dagen seks år etter sin første seier tangerte Kristoffersen alpinlegende.

I disse årene har han forsøkt å fortrenge sitt knuste hjerte ved å vie seg fullt og helt til karrieren som collegeprofessor, og han har holdt sitt løfte om å holde seg unna Natalie. Derimot er det seks blåskjell som har gitt aldre mellom 10 400 og 10 500 år. (Grafikk: Eva Bjørseth) Nå er det ikke så enkelt at vi bare kan flytte isgrensen tilsvarende nordover for 10 000 år siden, da Isfjorden var som Øksfjord i dag, men langt nord må den ha vært. I løpet av de seks siste årene har 172 fotgjengere blitt påkjørt og drept i trafikken.

RELATERTE BØKER