Slik sparer du strøm - og penger

Slik sparer du strøm - og penger - Hans Ree | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Ree
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Slik sparer du strøm - og penger.pdf
ISBN
3861573567830

BESKRIVELSE

Dette er trolig den nyttigste boken du kommer til å kjøpe i år.Synes du strømregningen din er høy? Her får du en samling med flere enn 120 små og store tips til hva du kan gjøre for å få ned strømforbruket og redusere strømregningen. De fleste sparetiltakene koster ingenting å gjennomføre. Mange av tipsene har du kanskje ikke engang vært klar over. Dersom du får gjort bare noen av de smarteste tiltakene, så har du garantert tjent inn igjen bokens kostnad flerfoldige ganger!

Bytter du til dimmebrytere, kan du både spare strøm og tilpasse belysningen slik du vil. Det aller enkleste rådet er å slå av lyset i rom du ikke ... Slik sparer du strøm.

Å spare penger handler i bunn og grunn om å skape størst mulig differanse mellom inntekter og kostnader. Her får du grepene du må ta for å ha litt stoppe pengelekkasjen. Slik sparer du strøm.

RELATERTE BØKER