Tårer forandrer ingenting

Tårer forandrer ingenting - Espen Dekko | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Dekko
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Tårer forandrer ingenting.pdf
ISBN
6276686379343

BESKRIVELSE

Når alt er som det pleier, men likevel ikke er det. Ferie hos farmor og farfar. Sommer med hav, strand, sol og vind. Og katten, Mim. Alt ser ut som det pleier å gjøre. Som om ingenting har hendt. Men alt er annerledes. Det er den første sommeren etter at pappa døde. De sier at barn gråter mer enn voksne. Ikke jeg. Jeg vil ikke. Det hjelper ikke uansett. Tårer forandrer ingenting. En kraftfull barneroman om sorg.

Forfatter: Espen Dekko Utgivelsesår: 2018 1. utgave Bokmål ISBN/EAN: 9788205506695 Gå til papirutgaven Forfattere Om Gyldendal Presse Kundeservice.

Det er ikke nødvendigvis en svakhet - det kan være en god strategi å overvurdere barna i stedet for å undervurdere dem, slik får barna helter som de kan både se opp til og ... Kjøp 'Tårer forandrer ingenting' av Espen Dekko fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788205506695 Tårer forandrer ingenting Espen Dekko (Innbundet) Tips en venn 224 kr Antall .

RELATERTE BØKER