To sekunder før miraklet

To sekunder før miraklet - Agnès Ledig | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnès Ledig
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
To sekunder før miraklet.pdf
ISBN
1835600322732

BESKRIVELSE

To sekunder før miraklet er en råsterk og følelsesladet roman om håp og vennskap.Gripende, rørende, varm. En helt nydelig bok. Her behøver man lommetørkle! Cathrine, AdlibrisEn bok for lesere av Anna Gavalda og Jojo Moyes.Det er lenge siden Julie sluttet å tro på eventyr. Som kassadame og alenemor for treåringen Ludovic - hennes eneste solstråle - har hun et utfordrende liv. Men så tar skjebnen henne i hånden. Den godt voksne, generøse Paul blir så beveget av Julies vanskelige situasjon at han inviterer henne på sommerferie ved sjøen i Bretagne. Sammen med Pauls sønn Jérôme, som prøver å komme til hektene igjen etter en personlig tragedie, forsøker de å finne en vei videre i livet. Da lykken endelig ser ut til å snu for Julie, rammes Ludovic av en forferdelig ulykke ...To sekunder før miraklet er en roman om å reise seg etter en krise, å åpne seg for andre mennesker, å la seg beruse av de små øyeblikkene. Om de gangene man kjenner hjerteslagene helt ut i fingertuppene.Agnès Ledig, som fikk den franske bokhandlerprisen for denne boken, har en unik evne til å forene alvorlige og dramatiske episoder med optimisme, humor og ømhet.Les utdrag fra boka

hennes eneste solstråle . har hun et utfordrende liv. To sekunder før miraklet er en roman om å reise seg etter en krise, å åpne seg for andre mennesker, å la seg beruse av de små øyeblikkene.- om de gangene man kjenner hjerteslagene helt ut i fingertuppene.

Leservurderinger (17) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering. Beate 02 Februar 2020. Kjøp To sekunder før miraklet fra Bokklubber Råsterk og følelsesladet roman om håp og vennskap - for lesere av Anna Gavalda og Jojo Moyes.

RELATERTE BØKER