Den glemte landsbyen

Den glemte landsbyen - Lorna Cook | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lorna Cook
DIMENSJON
9,63 MB
FILNAVN
Den glemte landsbyen.pdf
ISBN
6931602303141

BESKRIVELSE

Perfekt for fans av Santa Montefiore, Lucinda Riley og Kate Morton! Bestselgende Lorna Cook har skrevet en tidløs, medrivende og oppslukende historie om kjærlighet og svik. Boken har solgt over 150.000 i hjemlandet England. Kan en hemmelighet fra fortiden endre fremtiden? 1943: Verden er i krig, og beboerne i den lille landsbyen Tyneham blir nærmest over natten bedt om å overlate hjemmene sine til den britiske hæren. Like før utflyttingen fører en forferdelig handling til at tre av beboerne forsvinner for alltid. 2018: På ferie i Dorset kommer Melissa over et mystisk fotografi av en kvinne som en gang levde i Tyneham, og hun blir fast bestemt på å finne ut mer om hennes historie. Men den glemte landsbyen skjuler en grusom hemmelighet, og Melissas leting etter sannheten vil endre livet hennes på måter hun aldri kunne forestille seg ...

Hele DRs store serie i 44 afsnit! Livsens ondskab. Tv-serie efter Gustav Wieds roman om borgerne i Gammelkøbing. I den fattige italienske landsbyen Sellia må du betale dersom du ikke kan bevise at du nylig har tatt en helsesjekk.

Boken har solgt over ... Kjøp 'Den glemte landsbyen' av Lorna Cook fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788283132472 Den glemte landsbyen.

RELATERTE BØKER