Den hemmelige dagboken til Hendrik Groen, 83 1/4 år

Den hemmelige dagboken til Hendrik Groen, 83 1/4 år - Hendrik Groen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hendrik Groen
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Den hemmelige dagboken til Hendrik Groen, 83 1/4 år.pdf
ISBN
4627953557578

BESKRIVELSE

Hendrik Groen er kanskje gammel, men han er ikke død ennå, og han har absolutt ingen planer om å legge inn årene. Sant nok blir de daglige turene kortere og kortere fordi bena protesterer, og han besøker legekontoret regelmessig. Teknisk sett er han en eldre person. Men hvorfor skulle det bety at livet fra nå av bare dreier seg om å holde ut på gamlehjemmet, drikke kaffe og vente på døden? I korte og tilsynelatende lettbente og fremfor alt åpenhjertige dagboknedtegnelser tar Hendrik Groen med seg leseren på et år med oppturer og nedturer på eldrehjemmet i Amsterdam. Når årets siste dag har kommet, vil leseren føle det hardt å si farvel til denne sjarmerende personen ...

Kjøp. Secret Diary of Hendrik Groen, 831/4 Years Old ... Hendrik Groen er kanskje gammel, men han er ikke død ennå, og han har absolutt ingen planer om å legge inn årene.

Sant nok blir de daglige turene kortere.. Den hemmelige dagboken til Hendrik Groen, 83 1/4 år. Hendrik Groen; Eve-Marie Lund (Oversetter) Serie: Hendrik Groen 1.

RELATERTE BØKER