Det blir aldri lyst her

Det blir aldri lyst her - Tina Åmodt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tina Åmodt
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Det blir aldri lyst her.pdf
ISBN
5347171551074

BESKRIVELSE

Midt på vinteren reiser Sara med kjæresten Eli til Finnmark. Mens Eli jobber som fisker, tar Sara bilder av det øde landskapet. Sara strever med å få kontroll over tankene sine og seg selv. Det eneste hun er sikker på, er at hun må være der Eli er. Men er det kjærlighet som knytter dem sammen? Det blir aldri lyst her er en intens fortelling om avhengighet, makt, ambivalens og hemmeligheter - og om å prøve å se klart i mørket.

Om Det blir aldri lyst her «Intenst, dualistisk om lys og mørke i menneskesinn og i landskap. En glitrende fortellerstemme som veksler mellom det pålitelige og det upålitelige.» Det eneste hun er sikker på, er at hun må være der Eli er.

Send dette via e-post Blogg dette! Kjøp Det blir aldri lyst her fra Bokklubber Midt på vinteren reiser Sara med kjæresten Eli til Finnmark. Mens Eli jobber som fisker, tar Sara bilder av det øde landskapet.

RELATERTE BØKER