Jane Ashlands gradvise forsvinning

Jane Ashlands gradvise forsvinning - Nicolai Houm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolai Houm
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Jane Ashlands gradvise forsvinning.pdf
ISBN
7609478818230

BESKRIVELSE

En amerikansk kvinne våkner alene i et telt i den norske fjellheimen. Utenfor er det tett tåke og kuling. Mobiltelefonen er utladet. Hun har verken kart, kompass eller mat.Hun har egentlig kommet til Norge for å oppsøke fjerne slektninger hun aldri har møtt. Da besøket skjærer seg på alle tenkelige vis, tar hun kontakt med en zoolog hun tilfeldigvis møtte på flyet. Hun ender med å følge med ham på moskusvandring i Dovrefjell, men også her går det meste galt. Ut av tåken tegner det seg gradvis et bilde av en fortid, en personlig katastrofe, en desperat jakt på ny mening. For selv den som har mistet alt, har noe å tape. I Jane Ashlands gradvise forsvinning viser Houm stor psykologisk innsikt og tegner et sjeldent sorgportrett det er vanskelig å forbli uberørt av.

Jane skal besøke slektninger hun aldri har møtt før, mens zoologen Ulf returnerer fra et forskningsopphold i Canada. Vel fremme i Norge skjærer Jane s besøk seg fullstendig ... I Jane Ashlands gradvise forsvinning viser Houm stor psykologisk innsikt og tegner et sjeldent sorgportrett det er umulig å forbli uberørt av.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788210055225 I sin nyeste roman «Jane Ashlands gradvise forsvinning» demonstrerer Nicolai Houm nok en gang at han er kanskje Norges mest amerikanske forfatter, i begrepets aller beste betydning. I Jane Ashlands gradvise forsvinning viser Houm stor psykologisk innsikt og tegner et sjeldent sorgportrett det er vanskelig å forbli uberørt av. LES MINDRE Emner: Sorg.

RELATERTE BØKER