Klassekamerater

Klassekamerater - Anonym | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anonym
DIMENSJON
6,81 MB
FILNAVN
Klassekamerater.pdf
ISBN
4703549335318

BESKRIVELSE

Det er full panikk i regjeringen. Jens Stoltenberg er sporløst forsvunnet bare et døgn før åpningen av Arbeiderpartiets landsmøte. Dagbladets journalist Martine Aurdal blir satt på saken, og sammen med sin medhjelper Erling Fossen starter hun Jakten på Jens. De oppsøker alle i Jens Stoltenbergs nærmeste omgangskrets og møter intriger, konspirasjoner, falske rykter, løgn og bedrag.

januar 2019, og ble utnevnt til styreleder i det danske legemiddelfirmaet Novo Nordisk i 2018.. Han tiltrådte som konsernsjef i det norske oljeselskapet Statoil den 1.

dette er jo egentlig en helt jævlig tilstelning. Vi skiltes som friske, unge, forhåpningsfulle mennesker og treffes igjen som desillusjonerte, ødelagte og nevrotiske".

RELATERTE BØKER