Mediemøter 2

Mediemøter 2 - Dag Asbjørnsen, Gunn Bjørnsen, Veslemøy Kjendsli, Trude Løvskar, Geir Totland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Asbjørnsen, Gunn Bjørnsen, Veslemøy Kjendsli, Trude Løvskar, Geir Totland
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Mediemøter 2.pdf
ISBN
9045531664230

BESKRIVELSE

Læreboka har et globalt perspektiv og består av fem deler: Mediestrategier, Internett, frihet og demokrati, Medier mellom kulturer, Mediehistorie og medieutvikling, Analyse og produksjon. Boka dekker læreplanmålene, og er oppdatert i forhold til de siste utviklingstrekkene innenfor fagområdet.

I tillegg er her mange eksempler i form av lyd og levende bilder, interaktive oppgaver og resymé av lærebokstoff. Mediemøter 2 (Heftet) av forfatter Dag Asbjørnsen. Pris kr 725.

Hvordan virket introduksjonen av fjernsyn inn på filmindustrien? I takt med utbyggingen av fjernsynet mistet kinoene store deler av sitt publikum, først i USA, deretter i andre alnd. Filmprodusentene svarte med å produsere mer påkostede filmer i nye, brede formater, slik som storfilmene Ben-Hur (1959) og Kleopatra (1963). Kjøp Mediemøter 2 fra Bokklubber Læreboka har et globalt perspektiv og består av fem deler: Mediestrategier, Internett, frihet og demokrati, Medier mellom kulturer, Mediehistorie og medieutvikling, Analyse og produksjon.

RELATERTE BØKER