Mørket over Breitinden

Mørket over Breitinden - Kaja Nylund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaja Nylund
DIMENSJON
4,63 MB
FILNAVN
Mørket over Breitinden.pdf
ISBN
2822683064658

BESKRIVELSE

Mannfolkene er på sauesanking i Dalsjorda da det går et stort ras fra Breitinden. Rebekka og Birgit kan ikke gjøre annet enn å vente, men så kommer en blødende Sigmund løpende oppover bjørkealleen ... Sigmund var rødsprengt i ansiktet etter anstrengelsen og ble stående og hive etter pusten foran henne. - Det gikk ras over oss ... Æ må, æ må ri etter doktoren! Gode Gud, det ser stygt ut! Tobias har bestemt seg for å reise hjem til Ørsnes, og da Rigmor forstår at hun er i ferd med å miste ham, blir hun desperat.

- Det gikk ras over oss ... Æ må, æ må ri etter doktoren! Gode Gud, det ser ... Mørket over Breitinden (Heftet) av forfatter Kaja Nylund.

Vatnet ble stadig lenger under meg, og jeg vant høyde skritt for skritt. Esaias 9 1 For det skal ikke alltid være mørke for det land hvor det nu er trengsel; tidligere førte han* vanære over Sebulons land og over Naftalis land, men i fremtiden skal han føre ære over det, over veien ved havet, landet på hin side Jordan, hedningenes Galilea**. 2 Det folk som vandrer i mørket, skal se et stort lys; de som sitter i dødsskyggens land, over dem skal lyset stråle. Fra Stigrøra kryss over gangbru til utkikkspunktet og følg gangvegen ca 200 m før en tar opp til høyre (merket med varder).

RELATERTE BØKER