Nordreisa til Sørreisa

Nordreisa til Sørreisa - Svein Furland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Furland
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
Nordreisa til Sørreisa.pdf
ISBN
5932498877087

BESKRIVELSE

Boken kan karakteriseres som en humoristisk "road movie", en forviklings.komedie som beretter om Ole Olsens reise gjennom Norge på jakt etter sin halvbror, som han aldri har møtt. Etter mange år til sjøs, setter han kursen mot gamlelandet. Ole er av den naive typen, blottet for orienteringssans, en som på skolen ikke skjønte vitsen med geografi. Han hadde rødt hår og store utstående ører, samt en talefeil, noe som var sterkt medvirkende til at han i barndommen ble et yndet mobbeoffer. Ole, som er 56 år gammel, blir i arveoppgjøret etter foreldrene gjort oppmerksom på at han ikke får hele arven, ettersom det har dukket opp en ukjent halvbror fra Sørreisa i Troms. Ole blir nysgjerrig på hvem det kan være og bestemmer seg for å finne ham. Mer eller mindre frivillig fører turen til at Ole havner på steder som han knapt nok visste eksisterte. På sin reise gjennom Norge gjør han bruk av nesten alt som kan kalles befordringsmidler, fra tog til buss (sykkel) bil, krusskip, bobil og helikopter.

Kåfjord · Lavangen · Lenvik · Lyngen · Målselv · Nordreisa · Salangen · Skjervøy · Skånland · Storfjord · Sørreisa ... Vi leverer både til private og verkstedkunder over hele landet. Som medlem av Norges Biloppsamlers Forening (NBF) kan vi også hjelpe deg selv om delen ikke ligger hos oss.

Mer kontaktinfo. Finn veien til oss Det skal være enkelt å bygge hus, og hos oss kan du være trygg hele veien fra første møte til livet i ditt nye hus.

RELATERTE BØKER