Pelle & Milli på bondegården

Pelle & Milli på bondegården - Yayo Kawamura | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yayo Kawamura
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Pelle & Milli på bondegården.pdf
ISBN
8246985402411

BESKRIVELSE

Pelle og Milli elsker å besøke bondegården - det er alltid så mye å gjøre! Med denne søte boken kan barna bli med på moroa mens de lærer om livet på landet. Løft og skyv på de solide klaffene, og se Pelle og Milli kjøre traktor, vanne grønnsakene, lete etter egg og plukke epler. Målgruppe 1-3 år. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Yayo Kawamura. Legg i ønskeliste ... Pelle & Milli på bondegården Yayo Kawamura.

Løft og skyv på de solide klaffene, og se Pelle og Milli kjøre traktor, vanne grønnsakene, lete etter egg og plukke epler. Pelle og Milli elsker å besøke bondegården - det er alltid så mye å gjøre! Med denne søte boken kan barna bli med på moroa mens de lærer om livet på landet. Løft og skyv på de solide klaffene, og se Pelle og Milli kjøre traktor, vanne grønnsakene, lete etter egg og plukke epler.

RELATERTE BØKER