Bakka; øvingar i leseforståing

Bakka; øvingar i leseforståing - Lilly Jakobson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lilly Jakobson
DIMENSJON
5,7 MB
FILNAVN
Bakka; øvingar i leseforståing.pdf
ISBN
2992274880076

BESKRIVELSE

Heftet Bakka består av morsomme og varierte øvinger med enkle instruksjoner som gir elevene trening i å forstå sammenhenger og gjøre iakttakelser.Elevene leter etter ord, skriver, gjetter gåter, ser på bilder, svarer på spørsmål, løser kryssord, tegner og fargelegger. Det er ikke satt klasse- eller alderstrinn på heftene fordi de også kan benyttes til spesialundervisning. De kan brukes uavhengig av læreverk.

Elevene leter etter ord, skriver, gjetter gåter, ser på bilder, svarer på spørsmål, løser kryssord, tegner og fargelegger. Bakka; øvingar i leseforståing av Lilly Jakobson heftet, 2007, Norsk (nynorsk), ISBN 9788250818149. Heftet Bakka består av morsomme og varierte øvinger med enkle instruksjoner som gir elevene trening i å forstå sammenhenger og gjøre iakttakelser.Elevene leter etter ord, skriver, ... Kjøp Bakka nynorsk fra Bokklubber Heftet Bakka består av morsomme og varierte øvinger med enkle instruksjoner som gir elevene trening i å forstå sammenhenger og gjøre iakttakelser.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788250818149 Kjøp Rakka nynorsk fra Cappelen Damm Undervisning Heftet Rakka består av morsomme og varierte øvinger med enkle instruksjoner som gir elevene trening i å forstå sammenhenger og gjøre iakttakelser. Elevene leter etter ord, skriver, gjetter gåter, ser på bilder, svarer på spørsmål, løser kryssord, tegner og fargelegger. Kjøp Akka nynorsk fra Cappelen Damm Undervisning Heftet Akka består av morsomme og varierte øvinger med enkle instruksjoner som gir elevene trening i å forstå sammenhenger og gjøre iakttakelser.

RELATERTE BØKER