Jeg rømmer

Jeg rømmer - Mari Kanstad Johnsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Kanstad Johnsen
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Jeg rømmer.pdf
ISBN
8009274918972

BESKRIVELSE

Magiske historier uten bokstaver I 2016 innfører vi en ny sjanger i den norske bokfloraen! Nemlig ORDFRIE bøker. Det er bøker som kan leses av både leseglade og lesesvake, men som i særlig grad vil gi lesesvake i målgruppa 6-9 år den spesielle mestringsfølelsen av endelig å ha lest en hel bok. Selv! De ordfrie bøkene inneholder ikke et eneste ord, men leses gjennom å følge illustrasjonene, oppdage detaljer, mønstre, følelser, handling - kun gjennom å fordype seg i det visuelle. En kompetanse våre yngste lesere veldig ofte innehar.

Hovedpersonen i boka, ei jente, sliter med akkurat det. Det handler også om hvor lite som skal til for å snu en situasjon, om empati, og om at det å være alene ikke alltid betyr å være ensom. Jeg lurer på om du har samtale hjelp fra BUP.

Billedbok for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

RELATERTE BØKER