På ukjente stier

På ukjente stier - Elin Brend Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
12,79 MB
FILNAVN
På ukjente stier.pdf
ISBN
2866987561768

BESKRIVELSE

Herr Lautzbretger så bestyrtet på ham.- Vet De ikke at en trolovelse er en bindende avtale som ikke kan brytes uten spesielle grunner? - Jeg beklager, sa Karl på ny mens han ønsket at mannen på trammen skulle snu seg og gå. Oppgitt over at det var han og ikke foreldrene som måtte stå her og forsøke å forklare. - Jeg er blitt lurt. Etter alt jeg har gjort for Deres familie. Men jeg er ikke en mann man kan leke med. Det kan De fortelle Deres foreldre. Dette kommer til å få følger. Vær De sikker. Og Maria Rusten er min!Lautzbretger satte hatten på hodet og nikket kort. - Jeg kommer tilbake. Fortell Deres far det. Siste ord er ikke sagt i denne saken.

Detaljer Skrevet av Håkon Okkenhaug Overordnet kategori: TRØNDELAG FYLKESKOMMUNE Kategori: LEVANGER KOMMUNE. Levanger-Okkenhaug-Rinnan-Heir (26 km) Det er mange ukjente stier i Frol.

Vakker mosegrodd skog. I ca 200 m er veien uten tydelig sti.

RELATERTE BØKER