Se opp for rullestol i motgående kjøreretning

Se opp for rullestol i motgående kjøreretning lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,27 MB
FILNAVN
Se opp for rullestol i motgående kjøreretning.pdf
ISBN
7639308854104

BESKRIVELSE

De beste twittermeldingene fra Oslo-politiet.Oslo-politiet har hatt enorm suksess med sin twitterkonto, der de har over hundre tusen følgere. Hver dag kan publikum følge med på politiets gjøren og laden. Dette er god, gammeldags folkeopplysning, til tider formidlet med både humor og varme. I en bok som vil få deg til å le høyt, har vi samlet høydepunktene som omfatter både dumme kjeltringer, smarte tjuver, søte dyr og rullestolbrukere i motsatt kjørebane på motorveien.Smakebiter fra boka: "Majorstua, klager på gatemusikant som spiller kun én sang. Har pågått i flere mnd. Politiet på stedet og anmoder om et bredere repertoar.""En beruset mann husket ikke hvor han hadde parkert bilen sin. Han ringte politiet for hjelp. Politiet hjalp ham ikke.""Storo: Vi fikk melding om pågående husbråk med kvinneskrik. Da vi kom fram fant vi et sykepleiervorspiel. Vi forlater stedet snart."Politiets inntekter fra boka går til forebyggende arbeid blant barn og unge i Oslo via Røde Kors.

Andre land lar seg også sjarmere, og boken har blitt solgt til Tyskland. I boken finnes tweets som dette: "Majorstua, klager på gatemusikant som spiller kun én sang. MOTGÅENDE KJØRERETNING: Politiet sporet opp denne lastebilsjåføren etter at de så hva han hadde gjort.

Leser søker bok. Litteraturhuset Wergelandsveien 29 0167 OSLO.

RELATERTE BØKER