Skreddersydde drømmer

Skreddersydde drømmer - Núria Pradas | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Núria Pradas
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Skreddersydde drømmer.pdf
ISBN
5837141812936

BESKRIVELSE

En underholdende roman om mote og glamour, kjærlighet og sjalusi, rikdom og nød, politikk og historie.Barcelona, 1917: Den vakre Laia begynner som ekspeditrise i tekstilforretningen Santa Eulalia der moren er syerske. Laia blir fascinert av de luksuriøse stoffene og vakre klærne - og av den elegante Roser. Rosers bror Andreu, som overtar motehuset etter farens død, ønsker å forandre den tradisjonsrike familiebedriften til Spanias første moderne motehus. Til tross for alle sosiale motsetninger blir Laia venner med den privilegerte Roser. Men når de møter Ferran, motehusets karismatiske nye designer, endres livet til begge kvinnene.

Les mer. Vår pris 345 ... Kjøp Skreddersydde drømmer fra Cappelendamm En underholdende roman om mote og glamour, kjærlighet og sjalusi, rikdom og nød, politikk og historie.

Barcelona, 1917: Den vakre Laia begynner som ekspeditrise i tekstilforretningen Santa Eulalia der moren er syerske. Drømmer om: Roadtrip i USA Favoritt reisemål: Skiathos, Kroatia, Cruise Noen av de siste besøkte: Krakow, Kemer, Berlin, Skopelos, Cruise i middelhavet med Celebrity Reflection. Isabell Hunstad: Isabell jobbet i reisebyrå siden oktober 2013, først i VIA Tours og nå i G Travel Getaway.

RELATERTE BØKER