Tegn forut for verdens ende

Tegn forut for verdens ende - Yuri Herrera | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yuri Herrera
DIMENSJON
8,24 MB
FILNAVN
Tegn forut for verdens ende.pdf
ISBN
5438707132109

BESKRIVELSE

Makina er en ung kvinne med sterk karakter som får i oppgave av moren å finne den for lenge siden emigrerte broren og gi ham en beskjed. Makina legger ut på en reise som går gjennom Mexico og ulovlig inn i USA. Reisen strekker seg over ni etapper og prøvelser og spiller på parallellen til Aztekisk mytologi: For å komme til det underjordiske må de døde gjennom ni nivåer og utfordringer. Gjennom Makinas reise får vi et innblikk i en verden av bakmenn, smuglere, prostituerte, innvandrere og grensepoliti, men også i Makinas eget liv som mellommenneskelig tolk.

TEGN NOE SOM ... TEGN NOE SOM BEGYNNER PÅ BOKSTAVEN...

Title: FARGELEGGING-BOKSTAVER-FOR-PD... Author: Anne Created Date: 4/11/2014 1:27:55 PM ... Bibelen sammenligner den tiden som fører fram til verdens ende, med et svangerskap.

RELATERTE BØKER