Vi bare kjører, så ser vi

Vi bare kjører, så ser vi - Hilde Stålskjær Osen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Stålskjær Osen
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Vi bare kjører, så ser vi.pdf
ISBN
4413763468811

BESKRIVELSE

Vi bare kjører, så ser vi skildrer under all den nøkterne hverdagsrealismen en av de vanskeligste prosessene for et ungt menneske: å bli seg selv.Når Hurtigruta legger til kai en time hver kveld på vei nordover, samles folk på kaia. Ellers består hverdagene på tettstedet mye av tv-serier, skolebrød fra Shell og bilkjøring de to retningene veien går: mot fergeleiet eller brua. Hovedpersonen i debutromanen Vi bare kjører, så ser vi observerer oppmerksomt hverdagene slik de fremstår rundt henne. Barndomsvenninna Miriam hygger seg med tilværelsens repetisjoner, og kjæresten Jørn har fremtiden klar: når han ikke jobber i utenriksfart på sjøen, bygger han hus på tomta ved siden av mora. Hovedpersonen prøver også å være fornøyd med det livet hun lever. Hun har en bestevenninne, kjæreste, jobb på hotellet og familie på den andre siden av fjorden. Likevel finner hun ikke den samme tilfredsheten som de andre rundt henne virker å gjøre, og dissonnansen mellom hvem hun er og omgivelsene hennes blir stadig tyngre å bære.

God omtale i littkritikk.no -trykk på link for å lese! Både ros og ris i Aftenposten. To små for Eldbjørg Raknes & Co. Vi bare kjører, så ser vi; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Identitet; Unge voksne; Bygdesamfunn; År: 2018; Noter: En ung kvinne bor på et lite tettsted langs norskekysten.

Skulle ønske du var her. Vi har vaska bil og vært på biblioteket».

RELATERTE BØKER