Ville Billy

Ville Billy - Margareta Nordqvist | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margareta Nordqvist
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
Ville Billy.pdf
ISBN
3450190448369

BESKRIVELSE

Pelle får besøk av en ny hest som skal være hos dem på gården en stund. Han heter Billy og ser både snill og lur ut. Først leker Billy med de to andre hestene - Tulla og føllet hennes Totto fra «Heia Tulla». Men når de blir slitne, synes Billy det blir veldig kjedelig. Så han bestemmer seg for å hoppe over gjerdet ... Dette er den tiende boka i serien Dyrevennene - ekstra lettleste bøker med STORE BOKSTAVER. I serien følger vi Maja, Lasse, Pelle og Ella som bor på landet og tar seg av forskjellige dyr.

Bonney (født 23. november 1859 eller 1861, død 14.

BILLY kan være så liten og beskjeden eller så stor og brautende som du vil ha den. Nyhet BILLY Bokhylle med vitrinedører, 80x30x202 cm 1.699,-/stk Finnes i flere farger og/eller størrelser Den heter Billy.

RELATERTE BØKER