Abakus

Abakus - Brit Boye Pedersen, Per Inge Pedersen, Lennart Skoogh, Håkan Johansson, Ronny Ahlström | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brit Boye Pedersen, Per Inge Pedersen, Lennart Skoogh, Håkan Johansson, Ronny Ahlström
DIMENSJON
10,21 MB
FILNAVN
Abakus.pdf
ISBN
6607349821676

BESKRIVELSE

Boka gir en veiledning til bruk av læreverket. Alle sidene i grunnbøkene er avbildet med fasit og tips til undervisninga. Har kopioriginaler, spill og prøver.

Påstander om at romertallene var vanskelige å regne med er derfor meningsløse. Abakaus er ett fint hjelpemiddel å bruke under innlæring av posisjonssystemet. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap etablert i 2001.

Bedriftsrådgivning. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene. Abacus Regnskap AS ble etablert i 2008, og består i dag av 4 medarbeidere med over 75 års kompetanse og erfaring. En abakus er et regneverktøy.

RELATERTE BØKER