Bare mamma som er Gud

Bare mamma som er Gud - Line Merethe Nyborg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Merethe Nyborg
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Bare mamma som er Gud.pdf
ISBN
4710888717967

BESKRIVELSE

Denne debutromanen er en nær og sanselig beskrivelse av et familieliv. Den beveger seg stillferdig i elleveåringen Elins verden, en attpåklatt som bor sammen med sine gamle foreldre på et lite sted i Nord-Norge. Moren er hardt arbeidende, jobber i bank og er gammeldags husmor, faren er arbeidsledig. Tre eldre søsken er flyttet hjemmefra. Romanen følger elleveåringen gjennom en periode der hun ser omgivelsene med et stadig mer våkent blikk. Hun registrerer alle de små detaljene mellom to voksne som verken har det godt med seg selv eller med hverandre. Bare mamma som er Gud er en oppvekstskildring der det fortelles med kjærlighet om det som er vondt.

e-bok, 2012. Leveres direkte via nedlastning.

For meg ble Bare mamma som er Gud, en leseopplevelse, sett gjennom en 11-årings våkne øyne. Bare mamma som er Gud : roman Line Merethe Nyborg. ...

RELATERTE BØKER