Brighton blues

Brighton blues - Øystein Wingaard Wolf | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Wingaard Wolf
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Brighton blues.pdf
ISBN
4495046117304

BESKRIVELSE

Daniel er en bipolar, ung mann, og jobber i O'Briens marsjandise. Her lurer han turistene opp i stry med ulike røverhisrtorier om antikvitetene han selger dem. Når dagen i den støvete, sølv og gullskimrende marsjandisen er over, går han ut på byen med vennene sine eller hjem til sin forrykte, religiøse mor. Daniels far forlot dem da han var liten, til fordel for finanslivet i Marseilles. Det nærmeste Daniel kommer en farsfigur, er enten gamle O'Brien selv, som eier marsjandisen, eller afrikanske Greyhound, som gjennom å fortelle ham om bluesens historie, er med på å gi Daniel en egen identitet. Midt i dette flagrende livet er Daniels høyeste ønske å bli sammen med O'Briens datter, den merkelige modellen Sophia.Brighton Blues er en roman om vennskap, galskap og kjærlighet, men også et fantastisk portrett av en helt unik og fargerik by.Les mer om boken her.

The Brighton Center and Victoria Gardens are a 17-minute walk from the hotel. Bestel Brighton Blue, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen.

LES MINDRE Emner: Vennskap Foreldre Bipolare lidelser. Alternative utgaver.

RELATERTE BØKER