Elektriske anlegg

Elektriske anlegg - Svein Johnsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Johnsen
DIMENSJON
8,31 MB
FILNAVN
Elektriske anlegg.pdf
ISBN
3217051181977

BESKRIVELSE

Boka omhandler produksjon av elektrisk energi og distribusjonssystemer med vekt på forskrifter og krav til sikkerhet. Den inneholder lærestoff om å planlegge og dokumentere lavspenning nettsystemer, inntak, fordelingsanlegg, jordingssystemer, og montering av utstyr for belysning og varmesystemer i bygninger med utgangspunkt i gjeldende forskrifter og normer (NEK 400:2018). Det er laget oppgaver på ulike nivåer til alle emner.

- 18.02.2020 førte vi tilsyn med Teekay Petrojarl Production as (Teekay) og elektriske anlegg, instrumenterte sikkerhetssystemer og teknisk sikkerhet på Petrojarl Knarr. Bilens elektriske anlegg består av en kraftprodusent (generator), et energilager (akkumulatorbatteri) og et ledningsnett med abonnenter, det vil si komponenter som bruker elektrisk kraft til sin drift. Dessuten består systemet av releer og transformatorer (omformere).

Denne forsikringen gjelder skader på hele bygningen, både innvendig og utvendig. Her regnes alt som sitter fast i boligen som en del av bygget. Egenkontroll av elektrisk anlegg og utstyr i landbruksbygg Elektrisk anlegg og utstyr OK Må rettes Ikke aktuelt Rettes innen 3 Lysutstyr 3.1 Skjermer eller kupler på lysarmaturer er uten skader.

RELATERTE BØKER