Etikk for pedagogisk profesjonalitet

Etikk for pedagogisk profesjonalitet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
Etikk for pedagogisk profesjonalitet.pdf
ISBN
6010468991747

BESKRIVELSE

Forfatterne tar utgangspunkt i konkrete eksempler fra skolehverdagen og skriver om hvordan man kan forstå og forholde seg til de ulike situasjonene som kan oppstå. En viktig bok med nyttige perspektiver for alle som utdanner seg til eller arbeider i skolen.

389,-NÅ 331,-Selvinnsikt og profesjonalitet Jan A. Haugan.

Det midlertidige gjør at refleksjon stadig er like aktuelt. Pedagogisk ledelse er den delen av ledelsesarbeidet som«kreves for å initiere og lede refleksjons- og læringsprosesser i organisasjoner» (Wadel 1997 s. 39).Denne formen for styring har fått internasjonalt nedslag i skolesektoren, og betegnes ofte som ansvarsstyring (accountability). Etikk, religion og filosofi Fagområdet retter særlig oppmerksomhet mot barnehagens samfunnsmandat og verdigrunnlag i et samfunn preget av livssynsmangfold.

RELATERTE BØKER