I skyggen av små menn midt på dagen

I skyggen av små menn midt på dagen - Hans Petter Blad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Petter Blad
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
I skyggen av små menn midt på dagen.pdf
ISBN
8753175767202

BESKRIVELSE

Hovedpersonen befinner seg i Spania, for å lage en film om en merkelig hendelse fra den spanske borgerkrigen, der en rekke anarkister med makt tvang en hel landsby til å leve ut det de kalte den frie kjærligheten."Mens hun snakket, en litt for høy stemme, etter min smak, stirret Elena på det forvrengte speilbildet av sitt eget ansikt i tekannen. Ikke uten nyskjerrighet, la jeg merke til, inspiserte hun seg selv, så hvordan det allerede deformerte ansiktet nå hadde svulmet opp til det ugjennkjennelige, der, speilet i tekannens blanke metall."Debutromanen til Hans Petter BladLes utdrag fra bokenAnmeldelser"Styrken, og det fascinerende ved Blads roman er nettopp måten han beveger seg mellom temaer, historier og stemninger uten at de er lenket i hverandre eller logisk følger på hverandre." Jørgen Alnæs, Dagsavisen"Slik skriver en debutant etter mitt hjerte. Vanligvis inntar jeg en bok i stillhet. Jeg innrømmer blankt at jeg stønnet flere ganger da jeg leste Blads bok, uten sidehensyn, av ren litterær lyst."Øystein Rottem, DagbladetLes hele anmeldelsen her"Det er elegant gjort."Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen"I skyggen av små menn midt på dagen er Hans Petter Blads første bokutgivelse. Det skulle man ikke tro. Hvordan alt hele tiden slår kontra er det som i mine øyne gjør romanen. Fortelleren overrasker, selv etter at man for lengst er inneforstått med logikken i uberegnelighetene. Romanen makter å etablere en logikk for så å drive logikken ut av den."Espen Stueland, Klassekampen"Og språket folkens, er like vendbart og kontrollert som en finte av Zinedine Zidane eller like rytmisk sammensatt som en saxsolo av John Coltrane. Til å bli salig av."Stein Roll, Adresseavisen"Visuell og språklig sikker."Marthe Edvardsen, Fredriksstad Blad"Føler ekte, skriver godt."Vidar Kvalshaug, Aftenposten

... Enten du er på fjellet eller i andre solrike strøk gjelder rådet om å unngå solen når den er sterkest. Kanskje handleturen kan gjøres unna midt på dagen - og lunsjen nytes i skyggen? En av de viktigste årsakene til økningen i tilfeller av føflekkreft er overdreven soling.

Det storslagne synet av fjellet Nyiragongo, en av verdens mest aktive vulkaner, møter oss hver dag. Opp fra det åpne kratret stiger det alltid en røyksky.

RELATERTE BØKER