Jeg så verden for tidlig

Jeg så verden for tidlig - Steve Leirvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steve Leirvik
DIMENSJON
8,90 MB
FILNAVN
Jeg så verden for tidlig.pdf
ISBN
4062117547666

BESKRIVELSE

Benz bor sammen med moren sin i en leilighet. Før bodde de på øya, nå bor de i byen. Broren har reist til ei bedre framtid, og Benz vandrer i et eksistensielt ødeland; et sted mellom drøm og virkelighet kjemper han sine daglige kamper, kjemper for å bevare det som er igjen av en sønderknust, avhengsla verden. Jeg så verden for tidlig, sier Benz. Med ei god tid i bakhånda og en lusen omverden går det opp for han at han er nødt til å bryte forbannelsen som renner gjennom blodårene, den forbannelsen som har overlessa faren og bestefaren med sinne og dårlig samvittighet, som har sendt dem ut for å krige i ødeland, drikkeland, angerland -- strøk som de aldri kom helskinnet gjennom.

juni vil skoler og butikker åpne igjen, varsler ... Stengte landet og flatet ut kurven - kan Sør-Afrika lykkes? De ventet en tsunami av koronasmitte, men raske og kraftige tiltak i Sør-Afrika ser ut til å ha stanset den. Jeg så verden for tidlig, sier Benz. Med ei god tid i bakhånda og en lusen omverden går det opp for han at han er nødt til å bryte forbannelsen som renner gjennom blodårene, den forbannelsen som har overlessa faren og bestefaren med sinne og dårlig samvittighet, som har sendt dem ut for å krige i ødeland, drikkeland, angerland -- strøk som de aldri kom helskinnet gjennom. - Jeg lærte hvor komplisert verden kan være for veldig mange jenter og hvor mye mot kvinner har rundt om i verden.

Han erkjenner at verden nå ser til Island og resultatene derfra. I det siste har jeg begynt å stå opp tidlig om morgenen for å se på nettporno, slik at jeg ikke skal plage min kone. I løpet av en slik morgen kan jeg komme tre ganger før jeg gir meg.

RELATERTE BØKER