Kan det fikses?

Kan det fikses? En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,22 MB
FILNAVN
Kan det fikses?.pdf
ISBN
6840248040143

BESKRIVELSE

I fortellingene følger vi Byggmester Bob og arbeidslaget hans på forskellige oppdrag. Det skal settes ut noen digre dinosaurer i den nye Dino-parken og den nye milkshake-baren skal få flott parkeringsplass. Det skal lages et venteværelse for katter hos dyrlegen og et fallgitter til en middelalderborg! Men arbeidet går ikke helt som planlagt...

I denne boka skal han blant annet hjelpe til med å lage dinosaur-park! I fortellingene følger vi Byggmester Bob og arbeidslaget hans på forskjellige oppdrag. KJÆRE KIRURG, kan det fikses? Og kirurgen skriker: Klart det kan! Problemet starter når de ikke finner noe feil med deg. Eller, det er galt, de finner feil med deg.

Dersom der er blir for matt, må den lakkeres. Byggmester Bård, Kan Det Fikses? Byggmester Bård: Klart det kan 😅 👏👏 Tusen takk til en helt fantastisk dugnadsgjeng som bygger nye treningssaler for Sola Turn. Kan det fikses? Av molllll, Februar 9 i Klær, sko og mote. Anbefalte innlegg.

RELATERTE BØKER