Neon 10

Neon 10 - Jorunn Aske, Øystein Jetne, Marit Løkke, Kjersti Rossland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Aske, Øystein Jetne, Marit Løkke, Kjersti Rossland
DIMENSJON
9,4 MB
FILNAVN
Neon 10.pdf
ISBN
9730423735085

BESKRIVELSE

Neon er eit læreverk i norsk for 8.-10. trinn. Verket tek vare på den litterære tradisjonen, men legg også stor vekt på moderne litteratur og samansette tekstar. Tekstutvalet er friskt og designen moderne og inspirerande. Verket byggjer på ei gjennomgåande differensiering, både i tekstane og oppgåvene, og legg dermed godt til rette for ei tilpassa undervisning. Neon 10 Lærarrettleiinga er ein nyttig ressurs for læraren. Her finst metodiske tips, kopioriginalar, framlegg til fordjupningsopplegg og eit utval av utfyllande oppgåver. Dette kan ein m.a. lese om: Kva seier læreplanen Grunnleggjande ferdigheiter Om alle elementa i verket Korleis bruke tekstane Korleis bruke oppgåvene Framlegg til oppgåvesvar Utfyllande oppgåver Korleis bruke bileta Framlegg til utfyllande tekstar Kopieringsoriginalar Årsplanar Læringsstilar Vurdering

Det har ikke lykkes å fremstille noen kjemiske forbindelser av neon. Neon er det andre grunnstoffet i gruppe 18 edelgassene i periodesystemet.

Travers i 1898, kort tid etter deres oppdagelse av krypton.Oppdagelsen av krypton var litt uventet, for de hadde regnet med å finne en edelgass som lå mellom helium og argon i periodesystemet.I et nytt forsøk avkjølte de argon til fast form, og varmet den langsomt opp igjen. Neon er et læreverk i norsk for 8.-10. trinn.

RELATERTE BØKER