Nøkkerosene

Nøkkerosene - Anne Helene Guddal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Helene Guddal
DIMENSJON
11,95 MB
FILNAVN
Nøkkerosene.pdf
ISBN
1751281343003

BESKRIVELSE

Nøkkerosene er en roman som i dagboksform beskriver hverdagslige hendelser og observasjoner. Etter et sykehusopphold flytter jeg-personen hjem til sin mor. Romanen handler om skamfølelsen knyttet til det å være avhengig av hjelp fra sine nærmeste i voksen alder, men også kjærligheten. Underveis stiller jeg-personen seg eksistensielle spørsmål, blant annet om nye omgivelser vil gjøre det lettere å tenke på nye måter, og om det er mulig å bli et bedre menneske for seg selv og dem man er glad i. Nøkkerosene er en ærlig og vakker roman om oppbrudd, frykt for forandringer og problemer med å omstille seg, men også erkjennelsen av at endring er nødvendig.

nymphaein og nupharidin), harpiks, glykosider (nymphaecin, nupharin og nymphalin), slimstoffer og inntil 10 % garvestoffer. Nymphaein er svært giftig for fisk, mens nymphalin er funnet å ha egenskaper som stimulerer hjerteaktiviteten. Nøkkerosene er en ærlig og vakker roman om oppbrudd, frykt for forandringer og problemer med å omstille seg, men også erkjennelsen av at endring er nødvendig.

Den er snarere en påminnelse om at det er andre egenskaper enn storhet og viktighet som gjør romaner verdt å lese. Å velge mellom røde, hvite, gule, rosa eller fargeskiftende nøkkeroser er ganske enkelt et hyggelig problem, og hvis man tanker på hvor strålende vakre nøkkerosene er når de blomstrer, er det all grunn til å prøve! En fantastisk, men følsom skjønnhet «Nøkkerosene er en roman som i dagboksform beskriver hverdagslige hendelser og observasjoner. Etter et sykehusopphold flytter jeg-personen hjem til sin mor.

RELATERTE BØKER