Petter lukter seg fram

Petter lukter seg fram En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,81 MB
FILNAVN
Petter lukter seg fram.pdf
ISBN
2659212827087

BESKRIVELSE

Petter kanin lar snuten bestemme veien, og underveis er det mye han kan lukte på og smake på. Og kanskje han havner i litt trøbbel, også ... I denne vakre skrap og lukt-boka kan dere lukte på mye forskjellig, blant annet lavendel, jordbær, bjørnebærpai - og løk!

Han debuterte med fortellingen Almue som han fikk på trykk i bladet Fædrelandet i 1887. Den yngre forfatteren Johan Bojer, som også var fra Trøndelag, har omtalt Egges romandebut i sin erindringsbok Læregutt: «Så debuterer enda en trønder med en roman «Almue», og han heter Peter Egge. 0-100 på to sekunder Ifølge Petter selv vil han med rallycrossbilen akselerere fra fra 0-100 på bare to sekunder.

... roe seg og si til seg selv at «jeg er god».

RELATERTE BØKER