Ville blomster i Norge

Ville blomster i Norge - Jon Feilberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Feilberg
DIMENSJON
6,45 MB
FILNAVN
Ville blomster i Norge.pdf
ISBN
9275201908460

BESKRIVELSE

Vakkert illustrert flora med 800 av våre viltvoksende planter.Hva heter blomsten? Hvilken familie tilhører den? Denne floraen er illustrert med flotte og fargelagte tegninger for best å få frem plantenes kjennetegn. I tillegg beskrives familienavn, latinsk navn, utbredelse, biologi og hvilken nytte og bruk vi har og har hatt av plantene. Ta gjerne boken med på turer i skog og mark, ved stranden eller på fjellet som en veiviser i naturen og i den rike norske blomsterverdenen.

På snøfrie og varme lokaliteter kan de gule blomstene titte fram allerede i desember og januar, men normalt er blomstringstiden i mars og april i Norge. bindere langs jernbaner og veier i Norge. Dette har ført til en ukontrollert spredning av planten, og den fortrenger nå vanlige norske markblomster.

Vi har vel 40 arter og underarter, av disse er 20 rødlistet og 13 er fredet. Orkideer vokser fra kysten og høyt til fjells. Pris: 388,-.

RELATERTE BØKER