Agnes i senga

Agnes i senga - Heidi Linde | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Linde
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Agnes i senga.pdf
ISBN
8711197973999

BESKRIVELSE

Varm og humoristisk roman om Agnes som blir forlatt av kjæresten og flytter inn i farens leilighet.Agnes lukker øyene og ser for seg begravelsen sin. Det er det samme hver gang. Den fullsatte kirka, den hvite kista nesten skjult under overdådige kranser, blomstene som strekker seg hele veien nedover midtgangen, den lille trykksaken i eksklusivt papir med et fordelaktig fotografi av henne selv på forsiden; smilende og livsglad, et hjerteskjærende gjensyn med dette unge mennesket som så meningsløst skulle bli revet bort.Man kan dø av sorg også, tenker Agnes, det har hun lest et sted.Agnes er 32 år, hun er blitt forlatt av kjæresten og flytter inn i farens leilighet. Her er hennes liv.

'Agnes i senga.' Agnes i senga vil utvilsomt appellere til lesere som liker chick lit. Men det gjør ikke jeg.

Den fullsatte kirka, den hvite kista nesten skjult under overdådige kranser, blomstene som strekker seg hele veien nedover midtgangen, den lille trykksaken i eksklusivt papir med et fordelaktig fotografi av henne selv på forsiden; smilende og livsglad, et hjerteskjærende gjensyn med dette unge mennesket som så ... Man kan dø av sorg også, tenker Agnes, det har hun lest et sted. studiet i Bø og er utdannet manusforfatter fra Den norske filmskolen på Lillehammer.

RELATERTE BØKER